A.T.C. Studio, Vasa

Välkommen till vår studio!

Vi hjälper er att nå ut till era kunder, samarbetspartners och anställda i form av förinspelat videomaterial eller livestreams. Vår studio kan anpassas för att matcha ert budskap och er image. Vi sköter naturligtvis det tekniska och våra erfarna producenter kan hjälpa er med att producera engagerande innehåll.

Hur kan vi hjälpa er?

01. Föreläsningar, presentationer & online utbildningar

Vi spelar in era föreläsningar, presentationer och online utbildningar. Vi kan ta hand om både den visuella och den tekniska produktionen samt innehållet vid behov. Vi erbjuder tre stycken kameravinklar och grafik i form av till exempel logon, presentationer och namnskyltar.

02. Livestreaming & hybridmöten

Vi har utrymmet, tekniken och kunnandet för att sända live till valfri plattform (Youtube, Facebook, Zoom, Teams m.m.). Vi hjälper er streama evenemang, presskonferenser, presentationer, seminarier, personalmöten, styrelsemöten och debatter. Livestreamingen kan naturligtvis skötas från era egna utrymmen eller andra platser vid behov.

03. Paneldiskussioner

Hos oss kan det spelas in diskussioner mellan 2-4 personer med upp till tre stycken kameravinklar för en dynamisk videoproduktion. Ifall ni behöver en moderator eller programledare till diskussionen har vi mångårig internationell erfarenhet att erbjuda. Diskussionen kan naturligtvis också streamas live till valfri digital plattform.

04. Fotografering & styling

Vi har en lång erfarenhet av fotografering och styling av produkter, porträtt och mat i studiomiljö. Vi har både en fotograf och stylist in-house som hjälper er att förverkliga era bildbehov, oberoende om det gäller marknadsföring, sociala medier eller redaktionellt material.