A.T.C. Studio, Vaasa

Tervetuloa studiollemme!

Autamme teitä tavoittamaan asiakkaat, yhteistyökumppanit ja työntekijät ennakkoon tallennetun videomateriaalin tai suoran lähetyksen avulla. Studiomme voidaan mukauttaa viestinne ja brändinne mukaiseksi ja luonnollisesti huolehdimme teknisestä puolesta. Lisäksi tarjoamme käyttöönne tuottajiemme laajan kokemuksen luomaan mukaansatempaavaa sisältöä.

Kuinka voimme auttaa?

01. Luennot, esitykset ja koulutukset

Luomme videotallenteet luennoista, esityksistä ja koulutuksista. Autamme sekä visuaalisessa että teknisessä puolessa, mutta myös sisällössä, jos niin haluatte – tuottajillamme on laaja kokemus sisältö- ja tv-tuotannoista. Videotallenteissa on mahdollisuus kolmeen kamerakulmaan sekä grafiikkaan esimerkiksi logojen, esitysten ja nimien muodossa.

02. Livestreamaukset ja hybridikokoukset

Meillä on tilat, tekniikka ja osaaminen livestreamaukseen verkossa mille tahansa alustalle, kuten esimerkiksi Youtube, Facebook, Zoom, Teams. Autamme teitä suoratoistamaan tapahtumia, lehdistötilaisuuksia, esityksiä, seminaareja, henkilöstön ja hallituksen kokouksia sekä keskusteluja. Luonnollisesti livestreamaus onnistuu tarvittaessa myös omista tiloistanne tai muista paikoista.

03. Paneelikeskustelut

Toteutamme teille 2-4 henkilön paneelikeskustelujen videotuotannon useilla kamerakulmilla kuvattuna. Jos tarvitsette keskusteluun moderaattoria tai juontajaa, meillä on tarjota monen vuoden kansainvälinen kokemus. Keskustelu voidaan tietysti myös suoratoistaa mille tahansa digitaaliselle alustalle.

04. Valokuvaus

Tarjoamme studiossamme myös tuote- ja henkilökuvausta. Meillä on pitkä kokemus tuotteiden, muotokuvien ja ruoan valokuvaamisesta ja stailaamisesta studioympäristössä. Meidän kauttamme saatte sekä valokuvaajan että stylistin, jotka auttavat teitä toteuttamaan kuvatarpeenne, olipa kyseessä sitten markkinointi, sosiaalinen media tai toimituksellinen materiaali.