Meistä

All Things Content tuottaa intohimoa ja vahvoja arvoja välittävää sisältöä. Tuomme lisäarvoa ja positiivisia kokemuksia jatkuvan luovan kehityksen voimalla. Saamme asiat tapahtumaan näkemällä mahdollisuuksia, olemalla ammattitaitoisia ja pitämällä laatutasoa korkealla. Luomme elämyksiä alustasta riippumatta.

 


Lähestymistapa

Olemme osa taiteen ja kulttuurin huippuosaajien verkostoa, sekä taiteellisesti että kaupallisesti. Tuotantoamme voidaan pitää jo itsessään taiteenmuotona, jossa osaavat, tarkkaavaiset ja ammattitaitoiset tuottajamme luovat, ohjaavat ja toteuttavat sisältöä.

Meille lasi on aina puoliksi täynnä ja näemme tehtävämme monesta eri näkökulmasta. Välitämme kestävästä työkulttuurista sekä asiakkaidemme kohdalla että yrityksemme sisällä.

Olemme osa Moomin Characters -konsernia. Juuremme ovat syvällä Tove Janssonin arvoissa, ja taiteellisuudessa vaalimme sekä ammattitaitoa että leikkisyyttä. Tuotamme tarinankerronnan ja visualisoinnin avulla, katse kiinni ihmisessä. Meillä on rohkeus ja kyky työskennellä sekä kansainvälisesti että paikallisesti.

Työskentelemme taiteen, designin, kirjallisuuden, tapahtumien, konseptien ja sisällön kanssa.


Palvelut

01. Tuottaja

Johdamme ja toteutamme annettuja toimeksiantoja. Luomme uusia ja laajennamme olemassa olevia verkostoja sekä kehitämme tuotantoja alusta loppuun. Meillä on kokemusta laajasta työskentelystä sisältötiimien, valo- ja äänituotantojen, monikameratuotantojen sekä taiteilijoiden kanssa.

04. Tapahtumat

Aloitamme arvoistasi ja tarinasta, jonka haluat välittää. Näiden perusteella rakennamme dramaturgisen kokonaisuuden live-tapahtuman, suoratoistotuotannon tai näiden kahden yhdistelmän muodossa.

02. Konsultti

Autamme sinua ammatillisessa kehityksessä  ja erilaisten tuotannollisten kysymysten kanssa sekä luomme yhdessä kanssasi toimivan strategian projektiisi. Alan syvällisen näkemyksemme avulla näemme mahdollisuudet ja tunnistamme tarpeet luodaksemme parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

05. Videotuotanto

Välitämme viestisi ja arvosi audiovisuaalisen kerronnan muodossa. Tuotamme kaikkea lyhyistä tuote-esittelyvideoista pidempiin lyhytelokuviin, välittäen viestisi myös syvemmällä tasolla.

03. Moderaattori

Me juonnamme tuotantosi tai toimimme keskustelun moderaattorina. Meillä on pitkä kokemus työskentelystä juontajina televisiossa, radiossa ja live-tapahtumissa.

06. Näyttelyt

Luomme näyttelykokonaisuuksia konseptien, sisältöjen, materiaalien ja rakentamisen muodossa. Näemme näyttelyn tarinana, jonka selkeä dramaturgia kattaa koko näyttelyn ja ohjaa katsojan sen läpi. Teemme näyttelyitä varten myös oppimateriaalia.